Anlık Bildirim

Dört arka kamera ve delikli ekrana sahip Galaxy A51 ortaya çıktı

Yakında piyasaya sürülecek Samsung Galaxy A51'in tasarımını gözler önüne seren yüksek kalitede render görselleri yayınlandı. Şık bir görünüme sahip olan telefon dörtlü arka kamera sistemi ile gelecek.

Dört arka kamera ve delikli ekrana sahip Galaxy A51 ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Samsung'un 2020 yılının ilk çeyreğinde Galaxy A51 akıllı telefonunu piyasaya sürmesi bekleniyor. Lansman öncesinde cihazın render görüntüleri ortaya çıktı. İnternete sızdırılan görseller akıllı telefonun Note 10 tarzında bir delikli ekrana sahip olduğunu gösteriyor.

Galaxy A51'in ekranının üst kısmında ortalanmış şekilde yer alan bu delik kullanıcılara daha büyük bir ekran sunulmasını sağlayacak. Telefonun arka tarafında L şeklinde sıralanmış dört sensör içeren dikdörtgen şeklinde bir kamera modülü bulunuyor. Bunun yanında bir de LED flaş var.

Dört arka kamera ve delikli ekrana sahip Galaxy A51 ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Samsung Galaxy A51 Özellikleri

Görünürlerde parmak izi tarayıcısının olmaması cihazın ekrana gömülü parmak izi sensörü ile gelebileceğini ortaya koyuyor. Galaxy A51'in alt kısmında USB-C bağlantı noktası, 3.5 mm kulaklık girişi ve hoparlör ızgarası var. SIM tepsisi solda, ses açma-kapama ve güç tuşları sağ tarafta yer alıyor.

Dört arka kamera ve delikli ekrana sahip Galaxy A51 ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Söylentilere göre Galaxy A51, 6.5 inç Full HD+ AMOLED ekranla piyasaya sürülecek. Gücünü ise Exynos 9611 yonga seti ve 4 GB RAM'den alacağı bildiriliyor. 48 megapiksel dörtlü arka kamera ve 32 megapiksel ön kamera ile donatılacak cihazın 64 GB ve 128 GB depolama seçenekleri olacak. Ayrıca 4.500 mAh kapasiteli bir pil içereceği de gelen haberler arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim