Anlık Bildirim

DS 9 Sedan Çin'de kamuflajsız görüntülendi

Aralık ayındaki fuarda dünya prömiyerini gerçekleştirecek DS 9 Sedan, yeni 508'in biraz daha lüks versiyonu olarak tanımlanıyor. İşte DS 9 isimli lüks sedanın dış tasarımı:

DS 9 Sedan Çin'de kamuflajsız görüntülendi Tam Boyutta Gör

Dün Avrupa’da kamuflajlı gövdesiyle test edilirken görüntülenen DS 9 Sedan’ın ilk kamuflajsız görüntüleri Çin’den geldi. Ön çaprazdan ve arkadan çekilen iki görüntü, DS 9 Sedan’ın dış tasarımını net bir şekilde ortaya koyuyor.

İlk etapta DS 8 ismiyle anılan lüks sedanın gerçekte DS 9 olarak adlandırılacağı söz konusu fotoğraflarda net bir şekilde görülüyor. Çin pazarına özel olarak sunulan Peugeot 508 L ile benzer bir profile sahip olan DS 9 Sedan’ın geniş altıgen ızgarası, ince LED farları ve stopları ile çift tonlu büyük jantları dikkat çekiyor. DS 3 Crossback modelindekine benzer LED gündüz farları ve bolca kullanılan krom detaylar da DS’e has tasarım unsurları arasında.

DS 9 Sedan Çin'de kamuflajsız görüntülendi Tam Boyutta Gör

Changan-PSA ortak girişimi tarafından Çin’de üretilecek DS 9 Sedan, Fransız üreticinin EMP2 platformu üzerine inşa edilecek. Aracın boyu uzun aks mesafeli 508’den biraz daha uzun olacak. Hatırlatmak gerekirse, Çin’de satılan 508 L modelinin aks mesafesi 2,895 mm olarak ölçülüyordu. Bu bağlamda DS imzalı lüks sedanın fazlasıyla geniş bir yaşam alanına ve bagaj hacmine sahip olacağını söylemek mümkün.

Dünya prömiyerini Aralık ayındaki Guangzhou Otomobil Fuarı’nda gerçekleştirecek DS 9 Sedan ilk etapta iki motor seçeneğiyle satışa sunulacak. Bunlardan ilki 200 beygir güç üreten 1.6 litre benzinli ünite. İkinci seçenek olan plug-in hybrid versiyonda ise 1.6 litre benzinli ve henüz güç çıkışı belli olmayan bir elektrik motoru kullanılacak. Bu seçeneğin 508 L PHEV’deki gibi 225 beygir güç çıkışına sahip olması muhtemel.

DS 9 Sedan ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktıkça siz değerli okurlarımıza aktarmaya devam edeceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7457 kez okundu.
14 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, ds 9 sedan ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim