Anlık Bildirim

Dün zıplama yapan yeni vaka sayısı bugün aynı seyrinde (25 Haziran)

T.C. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 25 Haziran tarihine ilişkin koronavirüs vaka tablosunu paylaştı. "Yoğun bakım hasta sayımızda bir artış oldu." dedi.

Dün zıplama yapan yeni vaka sayısı bugün aynı seyrinde (25 Haziran) Tam Boyutta Gör

Dün açıklanan koronavirüs vaka tablosunda yeni vaka sayısında bir önceki güne göre 224 kişilik artış yaşanmıştı. Bugün açıklanan vaka tablosuna göre yeni vaka sayısı düne göre 34 kişilik düşüş yaşandı. Yeni vaka sayısı 1458, yeni vefat sayısı ise 21.

Haziran’ın son günlerindeyiz ve bugüne kadar yeni vaka ve vefat sayısının daha fazla düşmesi bekleniyordu ancak dalgalanmalar sürüyor. Haziran ayının başında 600’ün altına kadar inen yoğun bakım hasta sayısı bugün 941’e ulaşmış durumda. Bu durum, koronavirüsün hala ölümcül tehlikesini sürdürdüğünü gösteriyor. Fahrettin Koca, "Yoğun bakım hasta sayımızda bir artış oldu. Ancak hastalarımızın yoğun bakımda kalma ve toplam tedavi süreleri kısalmış durumda. Yeni vaka sayılarımızsa tedbirlerin azaldığını gösteriyor. Dünyada vaka sayıları tırmanışta." dedi.

Dünyada vaka sayısı 9 milyon 627 bini, iyileşen sayısı 5 milyon 232 bini, vefat eden sayısı ise 487Yoğun bakım hasta sayımızda bir artış oldu. Ancak hastalarımızın yoğun bakımda kalma ve toplam tedavi süreleri kısalmış durumda. bini aştı. Türkiye toplam vaka sayısı bakımından dünyada 13. sırada yer alıyor.

Bugüne kadar paylaşılan tüm vaka tablolarını aşağıdaki galeriden görüntüleyebilir ve geçmişle kıyaslama yapabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5039 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, koronavirüs ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim