Anlık Bildirim

Yılın merakla beklenen bilim kurgu filmi Dune bir kez daha ertelendi

Başarılı yönetmen Denis Villeneuve'ün yönetmenliğini yaptığı yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan Dune'un vizyon tarihi tekrar ertelendi.

Dune filmi ertelendi Tam Boyutta Gör

Bilim kurgu türünün en önemli isimlerinden biri olan Frank Herbert'ün 1965 yılında yayınlanan aynı isimli seriden uyarlanan Dune filminin vizyon tarihi değişti.

Dune, 22 Ekim'de Vizyona Girecek

Normalde 2020'nin sonunda izleyeceğimiz ancak salgın sebebiyle 1 yıl ertelenen Dune filminin vizyon tarihi geçtiğimiz aylarda bir kez daha ertelenmişti. Son açıklama ile birlikte filmin vizyon tarihi bir kez daha ertelendi. Dune filminin yeni vizyon tarihi 22 Ekim 2021. Umuyoruz ki bir kez daha ertelenmez. 

Dune, 22 Ekim'de hem sinemalarda hem de 1 aylığına HBO Max'te yayınlanacak. Ancak filmin HBO Max'te yayınlanmaması için ciddi bir uğraş bulunuyor.

Dune’un yönetmenliğini Blade Runner 2049 ve Arrival gibi filmden tanıdığımız Denis Villeneuve yapacak. Filmin oyuncu kadrosunda ise; Timothée Chalamet, Jason Momoa, Zendaya, Dave Bautista, Oscar Isaac, Josh Brolin, Javier Bardem ve Stellan Skarsgård gibi isimler bulunuyor. Filmden ilk görselleri aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim