Anlık Bildirim

EBA erişimi için ayrılan internet kotası iki katına çıktı

Haftaya başlayacak ilk, orta ve lise dereceli okullarda uzaktan eğitim kapsamında EBA platformuna olan erişim için ayrılan hediye internet kotası iki kat veya daha fazla oranında arttırıldı.

EBA erişimi için ayrılan internet kotası iki katına çıktı Tam Boyutta Gör

İlk, orta ve lise dereceli okullarda bir haftalık tatilin ardından başlayacak olan çevrim içi eğitim süreci için müjdeli haberler var. Operatörler erişime özel ayırdıkları hücresel veri kotasını arttırdı.

EBA internet erişim kotası kaç GB?

Koronavirs tehdidi nedeniyle ülkemizde ilk, orta ve lise dengi okullar bir hafta süreyle tatil edilmişti. Tatilin bittiği 23 Mart itibariyle ise bir haftalığına uzaktan eğitim başlayacak. Ulusal çapta eğitim materyallerinin yer aldığı EBA.gov.tr adresine erişim esnasında operatörler de ücretsiz internet kotası sağlayacak.

İlk yapılan açıklamada ücretsiz internet kotasının 3GB olacağı duyurulmuştu. Sonraki açıklamalarda ise operatörler bu kotayı arttırdı. Türk Telekom toplamda 8GB kota ayıracağını duyurdu. Vodafone erişim için 6GB, Turkcell de toplam 6GB internet kotası ayıracağını duyurdu. Böylece kotalar iki kat veya daha fazla artmış oldu.

Yapılan kampanyalar evden eğitim sürecinin sonuna kadar devam edecek. Sonrasında yine aylık olarak 3GB internet kotası tanımlanmaya devam edecek. Eğer uzaktan eğitimin uzaması ihtimali olursa muhtemelen yine benzer kampanyalar yapılacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6735 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
eba, eba ücretsiz internet ve Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim