Anlık Bildirim

Bir Cyberpunk vakası daha: eFootball 2022'nin güncellemesi ertelendi, para iadesi başladı

Eylül ayında çıkışını yapan ancak hataları sebebiyle oyunculardan yoğun eleştiriler alan eFootball 2022'nin 1.0.0 güncellemesi 2022'ye ertelendi.                       

eFootball 2022'nin güncellemesi ertelendi, para iadesi başladı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Konami Digital Entertainment'ın yaptığı popüler oyun serisi PES'in yeni oyunu eFootball, daha doğrusu eFootball 2022, çıkışı ile birlikte hataları sebebiyle birçok eleştiri aldı. Oyunun hataları dışında çıkan versiyonun bir demo versiyonu olacağı, tam sürümün ise yıl sonunda bir güncelleme ile geleceği söylenmişti. Ancak geçtiğimiz saatlerde kötü haber geldi.

Güncelleme 2022'ye Ertelendi

Geçtiğimiz saatlerde eFootbal 2022'nin resmi Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yapıldı. Açıklamaya göre bu yıl sonunda gelmesi beklenen ve oyunu tam sürüme yükseltecek olan güncelleme ilkbahar 2022'ye ertelendi. Ayrıca oyunun ücretli olarak satılan premium paketi de satıştan kaldırıldı. Daha öncesinde satın alanlar için de iadeler başladı.İsteyenler iade daha sonrasında tekrar alabilir ya da tam sürümün çıkmasını bekleyebilir. Premium paketin içeriği, tam sürümle birlikte gelecek.

Oyunun tam sürümü dışında Konami, tam sürümden önce bir güncellemeyle hataların birçoğunu çözeceklerini söylemişti. O güncelleme geçtiğimiz hafta 5 Kasım'a ertelenmişti. Bahsi geçen güncelleme olan 0.9.1 ise bugün yayınlanacak ve bazı sorunları çözecek. Oyunun olay yaratan oyun içi hatalarını aşağıdaki galeride bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim