Anlık Bildirim

Konami’nin hataları çözeceğine söz verdiği eFootball 2022 yaması ertelendi

Konami’nin geçtiğimiz ay piyasaya sürdüğü yeni PES oyunu eFootball 2022, hatalarla çıkmış ve ardından Konami yama ile çözeceğine söz vermişti.                   

eFootball 2022’nin yaması ertelendi Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Konami Digital Entertainment'ın yaptığı popüler oyun serisi PES'in yeni oyunu eFootball, daha doğrusu eFootball 2022, çıkışı ile birlikte hataları sebebiyle birçok eleştiri aldı. Konami de özür diledi ve hataları çözeceğine söz verdi. Ancak sözünü tutamadı.

Yama Ertelendi

Konami, 28 Ekim’de yayınlayacağı bir yama ile hataları çözeceğine söz vermişti. Ancak ne yazık ki son duyuru ile bu güncellemenin ertelendiğini açıkladı. Net bir tarih verilmedi ancak kasım ayının başında geleceğini söylediler. Resmi tarih ve güncelleme detaylarını birlikte açıklayacaklar.

Bu gelecek yamanın da oyunu tam sürüme geçirmeyeceğini belirtelim. Kasım ayı içerisinde gelmesi beklenen büyük bir güncelleme ile birlikte oyun tam sürüme geçmiş olacak. Ancak bu kadar sorunlu bir çıkışın ardından oyuncuların büyük tepkisini çektiğini söylemek gerek. Oyunun birbirinden ilginç oyun içi hatalarını aşağıdaki galeride bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11288 kez okundu.
12 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
pes, efootball ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim