Anlık Bildirim

Yeni PES oyunu eFootball 2022, Steam'de eleştiri yağmuruna tutuldu: İşte birbirinden garip oyun hataları

Uzun yıllardır PES ya da Pro Evolution Soccer olarak tanıdığımız oyun serisinin yeni oyunu eFootball 22, Steam'de eleştiri yağmuruna tutuldu ve bazı oyun içi görseller sosyal medyada olay oldu.

eFootball 2022 Steam'de en çok olumsuz yorum alan oyunlardan oldu Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Konami Digital Entertainment'ın yaptığı popüler oyun serisi PES'in yeni oyunu eFootball, daha doğrusu eFootball 2022 dün itibarıyla erişime açıldı. Ancak oyuncular tepkili.

Daha öncesinde de net bir şekilde açıklanmasa da dün yayınlanan sürümün daha çok erken erişim versiyonu olacağı, asıl sürümün sonbaharda geleceği biliniyordu. Ancak bu durumun bilinmesi bile oyuncuların eleştirilerine engel olmadı. Şu anda Steam üzerinden oyun ile ilgili 10.217 inceleme bulunuyor. İncelemelerin büyük bir çoğunluğu da olumsuz eleştiriler. Oyunun Steam'deki inceleme puanı da "Son Derece Olumsuz".

Oyun eleştiriler dışında, sosyal medyada da viral oldu diyebiliriz. Sosyal medya dün akşamdan bu yana eFootball 2022'deki garip oyun içi hatalarla dolu. Özellikle Messi ve Ronaldo gibi tanınmış isimlerin yüz animasyonları hjem güldürüyor hem de ürkütüyo diyebiliriz. Aşağıdaki galeriden en garip eFootball 2022 hatalarını bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
23115 kez okundu.
61 kişi, toplam 64 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, pes ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim