Anlık Bildirim

Ekran altı kameralı ilk telefondan "selfie" örneği geldi

Dünyanın ilk ekran altı kamera teknolojisine sahip telefonu çok yakında tanıtılacak. ZTE Axon 20 5G isimli cihazın görünmez ön kamerasıyla çekilmiş ilk fotoğraf örneği yayınlandı.

Ekran altı kameralı ilk telefondan 'selfie' örneği geldi Tam Boyutta Gör

ZTE, dünyanın ilk ekran altı kamera teknolojisine sahip akıllı telefonunu 1 Eylül'de duyuracak. Çinli şirket Axon 20 5G isimli cihazın ön kamerasıyla ilgili bazı detaylar paylaştı.

Akıllı telefonun ekranı; koruyucu cam, polarizör, enkapsüle cam, katot, OLED panel ve cam alt tabaka dahil olmak üzere yedi farklı katmandan oluşuyor.

Ekran altı kameralı ilk telefondan 'selfie' örneği geldi Tam Boyutta Gör

Mühendisler ayrıca şeffaflığı en üst düzeye çıkarmak ve optik kırınımı azaltmak için cihaza özel bir yansıma önleyici film uyguladılar. Buna ek olarak firma yeni telefonun selfie kamerasıyla çekilmiş ilk fotoğraf örneğini de paylaştı.

Ekran altı kameralı ilk telefondan 'selfie' örneği geldi Tam Boyutta Gör

Snapdragon 765G ve 6.92 inç ekran

ZTE Axon 20 5G'nin Snapdragon 765G yonga setinden güç alması bekleniyor. Cihazda 6.92 inçlik bir ekran yer alacak. Arka panelinde 64 megapiksel ana sensör içeren dörtlü kamera sistemi göreceğiz.

Dünyanın ilk ekran altı kamera teknolojisine sahip telefonu 4.120 mAh kapasiteli pilden beslenecek. ZTE Axon 20 5G'nin tanıtımı 1 Eylül'de yapılacak. Cihazın Çin dışına çıkıp çıkmayacağı konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim