Anlık Bildirim

Mini PC’lere Nvidia Quadro dopingi

Mini PC boyutlarında güçlü bir iş istasyonu arıyorsanız Zotac imdadınıza yetişti. Sektörün Nvidia Quadro ekran kartlı ilk mini bilgisayar modelleri Zotac Zbox Q sizi bekliyor.

İlk dönemlerinde gündelik işlerin halledilebileceği bütçe dostu donanımlarla gelen mini bilgisayarlar sonrasında oyun dünyasına da adım atmıştı. Bugün ise artık iş istasyonu kıvamında donanımlar sunduklarını görüyoruz.

Zotac Zbox Q özellikleri

Zotac tarafından tanıtılan ZBOX Q serisi, Pascal tabanlı Nvidia Quadro ekran kartları ile birlikte profesyonellere yönelik bir donanım sunuyor. Aslında dünyanın ilk Quadro ekran kartlı mini PC modeli diyebiliriz.

Bu büyük ekran kartlarını minik kasaya sığdırabilmek için mobil versiyonların kullanıldığını görüyoruz. Quadro P1000, P3000 ve P5000 ekran kartları oyuncu tarafında GTX 1050, 1060 ve 1070 modellerinin özelliklerini paylaşıyor.

Zotac işlemci tarafında Kaby Lake tabanlı Core i5 ve i7 modellerinden yana tercihini yapmış. Kasanın boyutları ekran kartı seçimine göre değişiyor. Firma verimli bir soğutucu ile sıcaklık konusunu da çözmüş.

Barebone tarzında gelen mini PC serisi çift slot ile 32GB’a kadar DDR4-2400MHz RAM desteği sunuyor. Depolama tarafında 2.5 inç sürücü ve NVMe SSD yuvaları mevcut. Ethernet, WiFi AC, Bluetooth 4.2, USB 3.0, HDMI 2.0 gibi pek çok bağlantı teknolojisi mevcut. Şimdilik bir fiyat açıklanmadı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim