Anlık Bildirim

El çizimi görselliğe sahip macera oyunu Doodle Dash, mobil cihazlar için yayınlandı

Tamamı elle çizilmiş olan macera oyunu olan Doodle Dash, iOS ve Android cihazlar için App Store ve Google Play üzerinden yayınlandı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

El çizimi görselliğe sahip macera oyunu Doodle Dash, mobil cihazlar için yayınlandı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Ghostfall Studios'un yaptığı macera oyunu Doodle Dash, iOS ve Android için yayınlandı. 

Doodle Dash, direkt olarak anlayabileceğiniz gibi tamamen el yapımı çizimlerden oluşuyor ve grafikler de direkt olarak bu tarzda. Oyunda her seferinde farklı ortamların yaratıldığı bir evrende engellerden kaçınarak koşuyorsunuz ve yüksek puanı almaya çalışıyorsunuz. Oyunda kendinizi mağara çıkışı bir toz fırtınasında da bulabilirsiniz, sahile inebilirsiniz ya da köpekbalıklarından kaçtığınız bir okyanusta bulabilirsiniz kendinizi.

Oyunda biri hikaye modu, diğeri sonsuz koşu tarzında olan bonus modu olan iki farklı mod bulunuyor. Aşağıdaki videoyu izleyerek oynanışa dair daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Oyunu ücretsiz bir şekilde şu anda App Store ve Google Play'de bulabilirsiniz. Oyunun videosunu ve mağaza sayfalarını aşağıda bulabilirsiniz.

https://apps.apple.com/app/id1522405478

Doodle Dash Doodle Dash Doodle Dash Doodle Dash Ghostfall Studios Macera Oyunları Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim