Anlık Bildirim

Simülasyon komedi oyunu Kill It With Fire, mobil cihazlara geliyor

Daha önce PC için yayınlanan komedi simülasyon oyunu Kill It With Fire; PlayStation 4, Xbox One, Switch, iOS ve Android için duyuruldu. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Simülasyon komedi oyunu Kill It With Fire, mobil cihazlara geliyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını tinyBuild'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Casey Donnellan Games'in yaptığı komedi simülasyon oyunu Kill It With Fire, mobil cihazlara geliyor.

Daha önce PC için çıkışını yapan oyun yalnızca iOS ve Android için değil, ayrıca PlayStation 4, Xbox One ve Switch için de duyuruldu. Oyun 4 Mart'ta ücretsiz bir şekilde App Store ve Google Play üzerinden yayınlanacak. Oyunun videosunu, tanıtım yazısını ve mağaza sayfalarını aşağıda bulabilirsiniz.

Kill It With Fire Kill It With Fire Kill It With Fire Kill It With Fire Games Ücretsiz 862 MB

Kill It With Fire Kill It With Fire Kill It With Fire Kill It With Fire tinyBuild Basit Ücretsiz

Tanıtım Yazısı

İnsanoğlunun en eski ve ölümcül düşmanı, örümcekler. Lisanslı bir Kill It With Fire imhacısı olarak karşılık verme zamanı! Cephaneliğini topla ve bu sekiz bacaklı tehdidin peşinde zaman, mekân ve banliyöde yolculuk et, bu sıraya göre gitmek zorunda da değilsin.

Örümcekleri alt etmek için onların tek zayıflığını kullanmalısın: ATEŞ. Ya da mermiler. Ya da patlayıcılar, ninja yıldızları, bir şeylerle ezmek... Aslında neredeyse her şey. Ancak bu her şeyin kolay olacağı anlamına gelmiyor. Önce örümcekleri bulman gerek. Avını, yüzlerce saklanma yeri içerisinde bulmak için son teknoloji eklem bacaklı takip teknolojisini kullan. Sonrasında her şeyi ateşe ver ve bu bitince de örümceği tavayla parçala. Kesin sonuç almanın tek yolu bu.

Özellikler

  • Düzinelerce silah
  • Ürpertici sürüngenler
  • "Gerçekçi" alev simülasyon sistemi
  • Yersiz kaos ve yıkım
  • Örümceklerle ilgili gerçeği sonunda öğreneceksin
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim