Anlık Bildirim

Elon Musk’tan Charlie Munger’ın eleştirisine yanıt

Elon Musk, ünlü milyarder Charlie Munger’ın kripto paralar hakkındaki eleştirisine sessiz kalmadı. Munger'in Tesla şirketi hakkındaki olumsuz öngörüsünü hatırlattı.

Elon Musk, Charlie Munger’ın Eleştirisine Sessiz Kalmadı Tam Boyutta Gör

Berkshire Hathaway’in başkan yardımcısı ünlü milyarder Charlie Munger, kripto paralar hakkında sert yorumlarda bulundu. Bu yoruma Tesla CEO’su Elon Musk sessiz kalmadı. Elon Musk, Twitter üzerinden Charlie Munger’a cevap verdi.

Ünlü milyarder Charlie Munger, yaptığı paylaşımda kripto paraları hastalığa benzeterek, yatırım yapmamış olmaktan gurur duyduğunu dile getirmişti. Ayrıca kripto paraların yasaklanması gerektiğini de söylemişti. Munger tarafından yapılan kripto paralarla ilgili tartışmalı yorumlara Tesla CEO’su Elon Musk’tan yanıt gecikmedi. Elon Musk şu şekilde yanıt verdi:

“2009’da Munger ile bir öğle yemeğindeydim ve o tüm masaya Tesla’nın nasıl başarısız olacağını anlattı. Beni son derece üzdü ama ona tüm bu nedenlere katıldığımı ancak nihayetinde öleceğimizi ve denemeye değer olduğunu söyledim”

Elon Musk’ın Charlie Munger’a verdiği bu yanıt, MicroStrategy CEO’su Michael Saylor ve Dogecoin kurucu ortağı Billy Markus da dahil olmak üzere kripto para yatırımcılarından çok sayıda yorum aldı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim