Anlık Bildirim

Elon Musk: “Cybertruck’ı zevkinize göre kaplayabileceksiniz”

Sahip olduğu sıra dışı tasarım çizgileriyle daha çıkmadan popüler olan Tesla Cybertruck, CEO elon Musk'a göre müşterinin arzusuna göre kaplanıp kişiselleştirilebilecek.

Elon Musk: “Cybertruck’ı zevkinize göre kaplayabileceksiniz” Tam Boyutta Gör

Tanıtıldığı günden beri ilgi odağı haline gelen Tesla Cybertruck kapsamında yapılan paylaşımlar, araca olan ilginin her zaman diri kalmasını sağlıyor.  Cybertruck için özelleştirilmiş garaj konseptlerinin dahi duyurulduğu bir ortamda en çok merak edilen konulardan biri de aracın farklı renk seçenekleri ile gelip gelmeyeceği idi.

Paslanmaz çelikten üretilen kaportası nedeniyle boyanması kolay olmayan araç için Elon Musk’ın yaptığı açıklama, Cybertruck hayranlarını heyecanlandırdı. Bir Twitter kullanıcısının Musk’a yönelttiği renk seçenekleri sorusuna CEO’nun cevabı, “Cybertruck’ı istediğiniz renk ya da desenle kaplayabileceksiniz oldu.” Renk ya da desen alternatiflerinin Tesla tarafından tedarik edilip edilmeyeceği ile ilgili bir açıklama yapmayan Musk’ın paylaşımı sonrası Twitter, oldukça şık görünen Cybertruck kaplama tasarımlarıyla dolmaya başladı.

Cybertruck’ı takip eden okuyucularımızın da hatırlayabileceği üzere aracın 21 Kasım 2019 tarihinde tanıtılmasından kısa bir süre sonra Kanada merkezli dbrand isimli şirket, özelleştirilmiş Cybertruck kaplamaları için ön sipariş alabileceğini duyurmuştu.

Diğer alternatiflerin de oldukça şık göründüğü tasarımlar Cybertruck’ın çıkışıyla birlikte gerçeğe dönüşürse yolların oldukça renkli olacağını söylemek yanlış olmayacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3830 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, tesla cybertruck
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim