Anlık Bildirim

Elon Musk hangi altcoin’lerle ilgileniyor?

Kripto para fiyatlarına büyük etki eden Tesla CEO'su Elon Musk; Ethereum, Cardano gibi kripto paralarla ilgilenmediğini, fenomen köpekleri olan paralarla ilgilendiğini açıkladı.

Elon Musk hangi altcoin’lerle ilgileniyor? Tam Boyutta Gör

Kısa bir süre önce dünyanın dev şirketlerinden Tesla’nın artık Bitcoin’le ödeme kabul etmeyeceğini açıklamasının ardından kripto para piyasasında sert bir düşüşe yol açan Elon Musk, bir süre daha konuşulmaya devam edecek gibi görünüyor.

Bitcoin madenciliğinin çevreye çok fazla zarar verdiği iddiasıyla Tesla’nın Bitcoin’le ödeme kabul etmeyeceğini duyurduktan sonra diğer kripto para projeleri şu sıralar Elon Musk’ın ilgisini çekmeye çalışıyor. Ancak bu çabalar şu ana kadar sonuç vermiş gibi görünmüyor. 

Milyarder iş adamı son tweet'inde Ethereum, Cardano, IOTA ve Polkadot gibi kripto para birimleriyle ilgilenmediğini çünkü fenomen köpekleri olmadığını iddia ediyor.

Musk, Dogecoin şaka odaklı kripto para biriminin gelişimini desteklemek için ilerliyor ve son zamanlarda takipçilerinden de bu konudaki fikirlerini göndermelerini istiyor. Köpek token’ları, Tesla CEO’sunun şu sıralar sık sık tweet atması nedeniyle artık ana akımın radarına girdi. Görünüşe bakılırsa diğer kripto para projeleri, çevre dostu olduklarını ispatlamak yerine Dogecoin ve alternatifleri gibi meme odaklı işlere girişmek zorunda kalacaklar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14448 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
elon musk, altcoin ve
2 etiket daha dogecoin Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim