Apple CEO'su Tim Cook, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla dün resmi açılışı yapılan Bağdat Caddesi Apple Store'u duyurdu. Bunun üzerine Elon Musk da Apple'ın 200 TL'lik ekran temizleme bezine atıfta bulunarak Cook ile dalga geçti.
Elon Musk, Apple'ın 200 TL'lik beziyle Tim Cook'u tiye aldı
Tim Cook, Bağdat Caddesi'ne açılan Apple Store'u attığı şu tweet ile duyurdu: "İstanbul'daki yeni güzel mağazamız Apple Bağdat Caddesi ile tanışın. Bu canlı topluluğun bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz ve müşterilerimizi bu muhteşem yeni alana davet etmek için sabırsızlanıyoruz."
Cook'un bu paylaşımını gören Elon Musk ise Türkiye fiyatı 200 TL olan ekran temizleme bezini kastederek, "Gelin, Apple bezini görün." dedi.
Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin:amazon kod alabilir miyim
kod
Kod
güzel kampanya
Merhaba kod alabilir miyim?
kod pls
merhaba yorum yaptık , kodum gelmedi
    
					                    
					                    
            
            
            
            
            
            
            
            
            
                        
                        
                        
                
                
            
        
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü GENEL İSTATİSTİKLER
12647 kez okundu.
25 kişi, toplam 26 yorum yazdı.
HABERİN ETİKETLERİ
elon musk, tim cook ve