Anlık Bildirim

M1 Max işlemcili 16 inç MacBook Pro'da Yüksek Güç Modu olacak

Apple'ın MacBook'lar için "Yüksek Güç Modu" adlı bir özellik üzerinde çalıştığı biliniyordu. Performansı maksimuma çıkaracak bu mod, M1 Max işlemcili 16 inç MacBook Pro'ya özel olacak.

M1 Max işlemcili 16 inç MacBook Pro'da Yüksek Güç Modu olacak Tam Boyutta Gör

MacRumors editörü Steve Moser, macOS Monterey işletim sisteminin en son beta sürümünde Yüksek Güç Modu özelliğine ilişkin bazı referanslar keşfetti. Apple'ın bu özelliği önümüzdeki hafta tanıtacağı bildiriliyor.

Söz konusu modun çalışma prensibi hala bilinmese de video işleme ve 3D modelleme gibi işlemciyi zorlayan görevler için performansı maksimum seviyeye çıkaracağı düşünülüyor. Ancak bu mod yüksek fan gürültüsüne neden olabileceği gibi pil ömrünü de olumsuz etkileyebilir.

macOS Monterey, 25 Ekim'de çıkıyor

Yüksek Güç Modu'nun yalnızca M1 Max işlemciyle donatılmış 16 inç MacBook Pro'ya özel olacağı bildiriliyor. Yani M1 Pro modelleri veya M1 Max işlemcili 14 inç MacBook Pro için mevcut olmayacak. Apple, 25 Ekim Pazartesi günü macOS Monterey'i kullanıma sunmaya hazırlanıyor.

M1 Max işlemcili 16 inç MacBook Pro'da Yüksek Güç Modu olacak Tam Boyutta Gör

Yeni MacBook Pro modelleri ise 26 Ekim Salı gününden itibaren müşterilere gönderilmeye başlanacak. Yüksek Güç Modu'nun M1 Max işlemcili 16 inç MacBook Pro'da nasıl çalışacağını ise dizüstü bilgisayar piyasada boy göstermeye başladıktan sonra detaylıca öğreneceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim