Bir zamanlar cep telefonlarıyla ülkemizde sevilen Ericsson, son dönemlerde makine öğrenimi, yapay zeka, 5G konuları üzerinde yoğunlaştı. Ericsson, yapay zeka çalışmalarını geliştirmen için Türkiye’ye büyük bir merkez kuruyor.
İlginizi Çekebilir
Ayrıca Bkz. "MediaTek, Türkiye'de zirveye oynuyor"
Ericsson İstanbul’a kuracağı yeni merkezinde yapay zeka ve makine öğrenimi dahil olmak üzere yeni nesil teknolojilere dayalı ürünler ve hizmetler geliştirilmesi amaçlanıyor. Merkezin, servis sağlayıcıların dijital planlarını ayrıntılı bir şekilde tasarlayabilmelerine yardımcı olması amaçlanıyor. Yeni merkez Ericsson’un Operations Engine modelinden faydalanacaki. Servis sağlayıcıların dijital dönüşüm girişimlerini ve yerel Ar-GE ekosistemini destekleyecek.
Ericsson Genel Müdürü Işıl Yalçın’ın yeni açılacak merkezle ilgili açıklamaları şöyle:
"Dijital dönüşümden geçen servis sağlayıcılar, yeni hizmetleri pazara ilk sunan ve ihtiyaç duyulan çevikliğe ulaşmak için giderek daha fazla yapay zeka ve otomasyona yöneliyor. Ericsson olarak yeni merkezimizin kurulmasıyla birlikte ekosistemimizi daha da geliştirecek, sadece Türkiye'de günümüzün teknolojik ortamında ihtiyaç duydukları araçlara Türk mühendislerimizle destek olacağız.”
Yorum Yaz Paylaş Tweetle Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


"BMW Motorrad, tasarımıyla dikkat çeken elektrikli motosikleti Definition CE 04'ü gösterdi"
"Zack Snyder, Justice League 2 planlarını çoktan yapmış"
"Xbox başkanı Phil Spencer, Elden Ring'in Miyazaki'nin en iddialı oyunu olduğunu söylüyor"
"Xbox Series X'e gelen Bright Memory, PC’dekine benzer grafik ayarları menüsüne sahip"
"MediaTek, Türkiye'de zirveye oynuyor"
"BMW, yeni elektrikli SUV modeli iX'i tanıttı"
"Microsoft, Türkiye'de xCloud altyapı çalışmalarına başladı: xCloud nedir?"
"Microsoft; ülkemizde aylık ödemeli Xbox hizmetini başlatıyor"
Donanimhaber gibi bir portalda sadece ilk üc sayfada bu kadar cok hata görmek gercekten üzücü. Kim bilir iceriklerde daha ne hatalar var. Haberler hizli servis edildigi icin icerikteki ufak tefek hatalar göz ardi edilebilir ancak basliklardaki bu denli basit hatalar biraz daha dikkat edilirse önlenebilir.
http://www.tdk.gov.tr/icerik/yazim-kurallari/noktalama-isaretleri-aciklamalar/
abi google translate değil, o bu kadar saçmalamaz