Anlık Bildirim

Kanadalı milyarder: Bitcoin altının yerini aldı

Eski Facebook yöneticisi ve Social Capital CEO’su olan ünlü milyarder Chamath Palihapitiya yaptığı açıklamalarda Bitcoin’in altının yerini aldığını düşündüğünü ifade etti.

Chamath Palihapitiya Tam Boyutta Gör

1.3 milyar dolar servete sahip olan Social Capital CEO’su Chamath Palihapitiya, geçtiğimiz günlerde CNBC’nin Delivering Alpha Konferansı’na katıldı ve lider kripto para birimi Bitcoin hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

2007 ila 2011 yılları arasında Facebook’ta üst düzey yöneticilik de yapan ünlü milyarder, yaptığı açıklamalarda Bitcoin’in altını “etkili bir şekilde” değiştirdiğini belirtti.

Palihapitiya şu ifadeleri kullandı: “Artık güvenle söyleyebilirim ki Bitcoin altının yerini aldı ve bunu yapmaya devam edecek.”

“BTC, 10 yıl sonra 200.000 dolara ulaşacak”

Ünlü iş adamı, Bitcoin’in piyasa değerinin büyümeye devam etmesini beklediğini ifade etti. Kendisine Bİtcoin’in fiyatının ne kadar olacağı sorulduğunda ise belirli bir sayı vermekten kaçındı. Ancak geçtiğimiz ocak ayında yaptığı açıklamalarda Bitcoin’in 200.000 dolara ulaşmasını beklediğini belirtmişti:

“Nereye gidiyor? Muhtemelen önce 100 ila 150 bin dolar arasına gidecek. Ardından da 200.000 dolara gelecektir. Ama buraya ulaşmasının 10 yıl süreceğini düşünüyorum.”

Palihapitiya yaptığı açıklamalarda enflasyon konusunda çok endişeli olduğunu da belirtti. Kendi yatırımlarını Bitcoin gibi varlıklara ve büyük şirketlere yaptığını ifade etti.

Son olarak da ünlü iş adamı kriptonun çok büyük bir hâl alacağını belirtti ve şunları söyledi: “Ben büyük bir boğayım. Kripto çok büyük bir hâl alabilir. Bu yüzden hepimizin dikkat etmesi gerekiyor.”

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6452 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), altın ve Yaşam
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim