Anlık Bildirim

Ethereum 3100$’ı geçti, Vitalik Butterin en genç milyarderlerden oldu

Dünyanın en büyük akıllı kontrat ağını geliştiren Vitalik Butterin bugün en genç dolar milyarderleri arasına girdi. Sadece sattığı Ethereum miktarı bile yarım milyar dolar civarında.

Ethereum 3100$’ı geçti, Vitalik Butterin en genç milyarderlerden oldu Tam Boyutta Gör

Kripto para piyasasının ikinci büyük varlığı kabul edilen Ethereum birbiri ardına zirve rekorlarını kırıyor. Önce 3000$ ardından 3100$ barajların yıkan Ethereum birimi kurucusunun da milyarder yaptı. 

Milyara milyar demiyor

Ethereum bir dönem 80$ seviyelerini gördüğü en dip noktadan adeta uçtu ve bugün 3100$ seviyesini de geçti. Geçtiğimiz hafta PayPal’ın pazar değerini geride bırakan Ethereum bu hafta da Bank of America’yı geçti.

Dünyanın en büyük akıllı kontrat ağı kabul edilen Ethereum toplamda 360 milyar dolar pazar değerine ulaştı. Bu rakam Bank of America ve Disney’in Pazar değerinden daha fazla. Ethereum’un önünde 923 milyar dolar ile Facebook, 1.079 trilyon dolar ile Bitcoin ve 1.4 trilyon dolar ile Gümüş yer alıyor. 

Piyasa yükseliş ivmesini bozmazsa Ethereum da çıkışını sürdürecektir. Sadece Defi platformuna yatırılan toplam miktarın 100 milyar doları geçtiği ifade ediliyor. Bu arada Ethereum ağının kurucu ortağı Vitalik Butterin de en genç dolar milyarderleri arasına girdi. 365000 Ethereum sahibi olan Butterin bu gidişle sıralamada daha da yükselecek. Butterin’in geçmişte 70 milyon dolara elden çıkardığı 140000 Ethereum bile şimdi 450 milyon dolar civarında ediyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim