Anlık Bildirim

Ethereum tüm zamanların rekorunu kırdı

Yıllardır bekleyen Ethereum yatırımcıları son hafta muradına erdi. Ethereum tüm zamanların rekorunu kırdı ve 1530$ üzerine çıktı. Böylece tüm zararlar karşılandı.

Ethereum tüm zamanların rekorunu kırdı Tam Boyutta Gör

Yatırımcısını adeta kanser edecek derecede bekleten ve düşüşlerle kalp ritmini zorlayan Ethereum nihayet herkesi sevindirdi. Bitcoin’in büyük hareketini bir süre izlemeyi tercih eden ikinci para birimi tüm zamanların rekorunu kırdı.

Ethereum kıra kıra ilerliyor

Bitcoin 40 bin dolar seviyesine dayanmasına rağmen bir türlü beklenen hareketi yapamayan Ethereum nihayet yükselişe geçti. Bir kaç gündür yukarı doğru hareketler yapan Ethereum tüm zamanların rekorunu kırdı. 2018 başlarında Ethereum’u en yüksek noktadan alan yatırımcının yaklaşık 3 yıl beklemesi gerekti.

WallStreetBets hareketi ile başlayan olaylarda bazı hisselerin fırlamasının ardından kripto para piyasasına da müdahale geldi. Elon Musk’ın gazıyla Dogecoin; 200 Satoshi seviyesine fırlarken profiline bıraktığı Bitcoin simgesi sonrasında da BTC hareketlendi.

Aşırı manipülatif bir havaya bürünen kripto para piyasasında sonraki hamle XRP için yapıldı ve 70 cent seviyelerine kadar çıktı. Şimdi her iki para birimi de dip yapmış durumda ve yatırımcılardan terste kalanlar oldu.

Bunlar haricinde Bitcoin şu sıralar 36400$ seviyesinde geziniyor. Binance borsasının birimi BNB de 50$ ile tüm zamanların rekorunu kırdı. Özellikle merkeziyetsiz finans yani DeFi projelerinin patlama yaptığı görülüyor ancak bu da Ethereum ağını yoruyor. Ethereum ağındaki gönderim ücretleri zirve yapmış durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12712 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ethereum, ethereum ath ve
2 etiket daha Bitcoin (BTC) Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim