Anlık Bildirim

Evdeki Wi-Fi karmaşasına çözüm: HUAWEI Wifi AX3

Dünyadaki Wi-Fi 6 özellikli ilk routerlardan biri olan Huawei AX3, evdeki Wi-Fi karmaşasına son verecek özellikler sunuyor. Huawei AX3'ün öne çıkan özelliklerini ele alıyoruz.

Evdeki Wi-Fi karmaşasına çözüm: HUAWEI Wifi AX3 Tam Boyutta Gör

Ev kullanıcılarına yönelik geliştirilen modemler, düşük işlem kapasitesi nedeniyle kafa karışıklığı yaşıyor. Teknolojik ürün çeşidinin artmasıyla birlikte evde Wi-Fi’ya bağlı cihaz sayısı her geçen arttı. Buna ek olarak pandemi öncesine kıyasla evde daha fazla vakit geçiriyoruz. Evde Wi-Fi’ye bağlı cihaz sayısı arttıkça modemimiz yetersiz kalıyor. Huawei’in Wi-Fi 6 teknolojili Huawei  AX3 Router’ı evdeki Wi-Fi karmaşasına son veriyor.

Modemlerde yaygın olarak Wi-Fi 4 (802.11n) ve Wi-Fi 5 ((802.11ac)) teknolojileri kullanılıyor. Huawei AX3 Router ise dünyada Wi-Fi 6 (802.11ax) özellikli ilk modemlerden biri.

Wi-Fi 6’nın avantajları neler?

Wi-Fi 6, daha hızlı ve daha verimli Wi-Fi için artan taleple başa çıkmak için Wi-Fi 5'e göre çeşitli iyileştirmeler yapıyor. Böylece internet kullanımında daha stabil ve hızlı bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Wi-Fi 5 teknolojisi 433Mpbs hıza kadar destek veriyor ve aynı anda sadece 32 cihaz bağlanabiliyor. Ortalama 30ms gecikme sunuyor. Wi-Fi 6 ise 1.2Gbps hıza ulaşıyor. Aynı anda 128 cihaza kadar destek veriyor. 10 ms'e kadar düşük bağlantı gecikmesi vaat ediyor. Ayrıca diğer modemlere göre çok daha düşük güç tüketimi ile tam performans çalışabiliyor.

Huawei Wi-Fi 6+ teknolojisinin 160 MHz frekans genişliği sayesinde 3000 Mbps’ye kadar hızı destekleyebiliyor. Wi-Fi 6 özellikli Huawei telefonlar ile kullanıldığında çok hızlı bağlantı sunuyor.

Evdeki Wi-Fi karmaşasına çözüm: HUAWEI Wifi AX3 Tam Boyutta Gör

Huawei AX3, Wi-Fi 6 özelliğinin yanı sıra daha iyi internet deneyimi için ek özellikler de sunuyor. Yoğun trafikle başa çıkabilmesi için en güçlü modem işlemcilerinden biri olan Gigahome 1,4 GHz CPU barındırıyor. Bu CPU’nun TruztZone güvenlik özelliği sayesinde mikro çekirdek seviyesinde ağ güvenliği sağlanıyor.  Ayrıca tek tek şifre deneyerek Wi-Fi şifresi kırma yöntemi olan Brute Force saldırılarına karşı savunması bulunuyor. Huawei AX3, OFDMA çoklu kullanıcı teknolojisini destekliyor. Bu sayede aynı anda birden fazla cihaza veri gönderebilir ve çift bantta toplam 128 cihaza kadar bağlantı gerçekleştirebilirsiniz.

Evdeki Wi-Fi karmaşasına çözüm: HUAWEI Wifi AX3 Tam Boyutta Gör

Cihazın kurulumu Huawei AI Life uygulamasıyla kolay bir şekilde yapılabiliyor. Bu uygulamayı kullanarak ağı yönetebilirsiniz. Misafirler için özel bir ağ oluşturabilirsiniz. Huawei AX3, firmanın yeni işletim sistemi HarmonyOS ile uyumlu olacak şekilde tasarlandı. HarmonyOS’un teknolojileri kullanarak ağ optimizasyonu sağlanıyor.

Özet

Özetlemek gerekirse Huawei AX3, evde kullanabileceğiniz en yeni bağlantı teknolojilerini bünyesinde barındırıyor. 3000 Mbps’ye kadar hızı destekliyor ve düşük gecikme sayesinde kesintisiz oyun deneyimi sunuyor. 4K ve 8K videoları kesintisiz şekilde oynatacak hızı sunuyor. Aynı anda 128 cihaza kadar bağlantı özelliği sayesinde evinizdeki tüm telefonları, aksesuarları ve IoT cihazları sorunsuz şekilde internete bağlayabilirsiniz.

Huawei, tüm bu yenilikçi özellikleri rakiplerine kıyasla çok daha düşük fiyata sunuyor. Detaylı bilgi ve fiyat için:

https://track.adform.net/C/?bn=51365936

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
37653 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
router, wi-fi 6 ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim