Anlık Bildirim

Facebook ve Sağlık Bakanlığı'ndan iş birliği

Facebook koronavirüs salgını hakkında halkın doğru bir şekilde bilgilendirilmesi için T.C. Sağlık Bakanlığı ile ortak çalışma yürüteceğini açıkladı. Facebook'a ve Instagram'a yeni özellikler geliyor.

Facebook ve Sağlık Bakanlığı'ndan iş birliği Tam Boyutta Gör

Facebook, koronavirüs salgını nedeniyle yurt dışında olduğu gibi Türkiye’de de hükümetle iş birliği yapıyor. Vatandaşların bilgilendirilmesi için T.C. Sağlık Bakanlığı ile ortak çalışmalar yürütüyor.

İş birliği kapsamında bugün itibariyle Facebook’a birtakım yeni özellikler eklenecek. Koronavirüs ile ilgili paylaşımların altında “Koronavirüsün Yayılmasını Önlemeye Yardımcı Ol” başlıklı bir uyarı bulunacak. Bu uyarıya tıklayanlar Sağlık Bakanlığı’nın paylaştığı son bilgilere ulaşacak.

Sağlık Bakanlığı’nın Instagram ve Facebook’taki paylaşımlarının daha geniş kitlelere ulaşmasına yardımcı olmak adına bakanlığa reklam kredisi ve teknik destek sunacak. Kullanıcıların yanlış paylaşımlarını engellemek için daha büyük özveriyle çalışacak.

Önümüdeki günlerde eklenecek yeni özellik ile Facebook haber kaynağının en ütünde Kovid-19 paneli bulunacak. Bu panelde koronavirüs hakkında son haberler, bilgiler ve öneriler yer alacak. İçerikleri sağlık kuruluşları, Dünya Sağlık Örgütü ve bakanlıklar gibi yerlerden alınacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim