Anlık Bildirim

Fallout 76 oyununda hacker saldırısı

Fallout 76 PC versiyonunda sunuculara sızan saldırganlar oyuncuların tüm eşyalarını hortumluyor. Bethesda yama hazırlarken çalınan eşyalar için henüz bir gelişme yok.

Fallout 76 oyununda hacker saldırısı Tam Boyutta Gör

Bugün siber saldırılar her internet kullanıcısının kabusu haline gelmiş durumda. Siber saldırganların para elde edilebilecek neresi varsa oraya yoğunlaştığını söylemek daha doğru olur. Ne yazık ki oyun sektörü de bundan kaçamıyor.

Tamamen boşaltıyor

Gelen bilgilere göre Fallout 76 oyununun herkese açık sunucularına sızan siber saldırganlar, pek çok oyuncunun eşya çantasını tamamen boşaltmış durumda. Buna silah ve zırh ekipmanları da dahil. Yani oyuna girdiğinizde her şeyinizi kaybetmiş olabilirsiniz.

Paylaşım platformlarında oyuncuların bir hayli tepkisini çeken soygun olaylarına karşı Bethesda da bir çözüm bulabilmiş değil. PC tarafında gerçekleşen saldırıların bir yama ile engellenmesi için sistemlerin çevrim dışı moda alınması planlanıyor.

İşin kötü tarafı oyuncuların kaybettiği eşyalarının telafisi mümkün değil. Bethesda henüz kayıp eşyaları geri getirecek bir yöntem bulabilmiş değil ve bununla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim