Anlık Bildirim

Fiat Egea Cross'un başlangıç fiyatı yine yüzde 50'lik dilime düştü

Kurdaki düşüş sonrası bazı markalar son haftalarda sürekli artan otomobil fiyatlarını düşürmeye başladı. Bugün fiyat listesini güncelleyen Fiat da indirimi Egea Cross'un giriş versiyonuna yansıttı.

Fiat Egea Cross'un başlangıç fiyatı yüzde 50'lik dilime düştü

Döviz kurundaki düşüş sürüyor. Yükseliş nedeniyle art arda zamlanan otomobillerde şimdi indirim bekleniyor. Kısa süre önce Renault, Dacia, Hyundai ve Citroen gibi markalar fiyatlarını güncelledi. Bugün baktığımızda Fiat'ın da ufak bir değişiklik yaptığını görüyoruz.

Fiat Egea Sedan fiyatlarında değişiklik yok. 1.4 Fire 95 HP versiyonun Easy ve Urban donanım seviyeleri yüzde 50'lik vergi diliminde. Diğer tüm seçenekler 350.000 TL'nin üzerinde.

Fiat Egea Cross'ta ise giriş seviyesi versiyonun yeniden yüzde 50'lik dilime düştüğünü görüyoruz. Son zamdan sonra bu versiyonun fiyatı 329.900 TL'ye çıkmıştı. Bugün itibariyle kampanyalı olarak 266.900 TL'den satılıyor.

Ayrıca 1.4 Fire 95 HP versiyonun Urban donanım seviyesinde de fiyat düşmüş. 347.900 TL olan fiyat bugünkü güncellemenin ardından 327.900 TL olarak karşımıza çıkıyor.

Ekim ayında Fiat Egea Sedan'ın başlangıç fiyatı 167.900 TL idi. Egea Cross'un ekim ayındaki başlangıç fiyatı ise 192.900 TL olarak karşımıza çıkıyordu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
28693 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
İndirim, fiat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim