Anlık Bildirim

Fitbit cihazları cilt yanıklarına sebep olduğu gerekçesiyle dava edildi

Fitbit cihazları, aşırı ısınma sebebiyle cilt yanıklarına neden olduğu için dava edildi. Neredeyse tüm Fitbit ürünlerinde aynı problemlerin olduğu iddia ediliyor.

Fitbit cihazları cilt yanıklarına sebep oluyor Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz mart ayında aşırı ısınma ve yanık şikayetleri sebebiyle milyonlarca Ionic cihazını geri çağıran Fitbit, yaşanan şikayetlerin ardından dava edildi. 

Şikayet, markanın Fitbit Versa Lite ve Versa 2 kullanıcıları tarafından yapıldı. Mahkeme belgelerine göre tüm Fitbit giyilebilir cihazlar, Ionic ile aynı kusuru paylaşıyor ve bu da aşırı ısınma sebebiyle cihazları kullanılamaz hale getiriyor. 

"Derilerimiz yansın diye değil, kalori yakmak için aldık."

Davacılar, "Ürünleri derilerimiz yansın diye değil, kalori yakmak ve bir akıllı saat yardımıyla sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmek için satın aldık." diyerek, Fitbit'e sitemde bulundu. Davacılar ayrıca Fitbit ile iletişime geçtiklerinde şirketin hatasını kabul etmek yerine suçu tüketici hijyeninde bulunduğunu iddia ediyor. 

Şikayete konu olan ürünler arasında Fitbit Versa Lite ve Versa 2'nin yanı sıra Versa 3, Charge 4, Versa Lite, Ionic, Sense, Alta HR, Inspire, Inspire HR, Inspire 2 ve Blaze modellerinde de benzer sorunların olduğu iddia ediliyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim