Anlık Bildirim

Microsoft Flight Simulator, Xbox Series X/S'te 30FPS olacak

Microsoft'un sevilen simülasyon oyunu Microsoft Flight Simulator'ın Xbox Series'e geldiği geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. Şimdi de bazı detaylar açıklandı.

Flight Simulator konsolda 30FPS olacak Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Xbox Game Studios'un yaptığı, geliştiriciliğini ise Asobo Studio'nun yaptığı Microsoft Flight Simulator, Xbox Series için geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. Şimdi de konsol için bazı performans değerleri açıklandı.

Xbox Series'te 30FPS Olacak

Microsoft Flight Simulator, özellikle görselliği ile PC'de bir hayli dikkat çeken bir yapımdı ve geçtiğimiz günlerde E3 2021'de Xbox Series için duyurulmuştu. Grafik açısından zorlayıcı bir oyun olan Microsoft Flight Simulator'ın nasıl bir performans vereceği merak ediliyordu ve geliştirici ekip bu soruyu yanıtladı. Asobo'nun açıklamasına göre Microsoft Flight Simulator, Xbox Series X ve S'te 30 FPS çalışacak.

Ayrıca Asobo, VRR'nin desteklendiği televizyonlarda oyunun daha sorunsuz çalışacağını da ekledi. E3 2021'de Xbox + Bethesda sunumunda yapılan duyuruya göre Microsoft Flight Simulator, 27 Temmuz'da Xbox Series için çıkış yapacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9392 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft flight simulator, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim