Anlık Bildirim

Kripto para yatırımcılarına Windows'taki Follina güvenlik açığı hakkında uyarı

Windows işletim sisteminde Microsoft Office yazılımında ortaya çıkan Follina isimli güvenlik açığı kripto para yatırımcılarını etkileyebilir. Yatırımcılara konu hakkında uyarı geldi.

Follina güvenlik açığı hakkında kripto yatırımcılarına uyarı Tam Boyutta Gör

Her sektörde olduğu gibi kripto para sektöründe de yatırımcıları en çok ilgilendiren konulardan biri güvenlik. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan haberlerde Microsoft Office’te Follina olarak adlandırılan bir güvenlik açığı tespit edilmişti. Microsoft Office'in MSDT servisi üzerinden yayılan virüsün Windows kullan kripto yatırımcılarını etkileyebileceği ifade ediliyor.

Kimlik avı önleme hizmeti sunan Wallet Guard, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Microsoft Office üzerindeki güvenlik açığının, Word dosyayı açmadan dahi bilgisayara sızdığını söyledi. Kripto para yatırımcılarını, cüzdan güvenliği konusunda uyardı

Follina güvenlik açığı, antivirüs yazılımları tarafından tespit edilemiyor. Ayrıca bu güvenlik açığından faydalanan saldırganlar, kullanıcıların ekli bir dosyayı açmasını ve bu noktadan kurbanın tüm sistemine erişmesini sağlamak için kimlik avı veya sosyal mühendislikten yararlanıyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim