Anlık Bildirim

Ford Bronco Raptor resmen onaylandı: 2022'de geliyor

Ford, geçtiğimiz yıl tanıttığı Bronco'nun daha güçlü ve daha agresif "Raptor" versiyonunu hazırlıyor. ABD'li üretici konuyla ilgili paylaştığı ipucu videosunda 2022 yılını işaret etti.

Bronco efsanesini geçtiğimiz yılın ortasında geri döndüren Ford şimdi de Bronco Raptor üzerinde çalışıyor. ABD'li üretici, daha agresif ve performanslı versiyonu resmi olarak duyuran kısa bir ipucu videosu paylaştı.

Halihazırda retro çizgileri modern dünyayla birleştiren şık bir tasarıma sahip olan Ford Bronco, yeni Raptor versiyonuyla daha agresif bir görünüm kazanacak. Şimdilik ipucu videosunda görebildiğimiz tek şey ise daha büyük dodikler ve öndeki panjur tasarımının daha farklı olacağı. Ayrıca bu bölümde standart versiyonlardaki Bronco yazısı yerine siyah Ford yazısı dikkat çekiyor. Performanslı SUV'un videoda gördüğümüz bu özel turuncu gövde rengiyle ve sadece dört kapılı gövde tipiyle geleceği de söylentiler arasında.

Ford Bronco Raptor ile ilgili doldurulması gereken çok fazla boşluk var ancak aracın 2022'de tanıtılacağını biliyoruz. Kaputun altında 400 beygir güç ve 562 Nm tork üreten 3.0 litre EcoBoost V6 ünite olacağı söyleniyor ki bu da normal Bronco'ya göre 70 beygirlik ciddi bir artış demek. Tabii bunun şimdilik resmi olarak onaylanmamış bir bilgi olduğunu da hatırlatalım.

Ford Bronco'yu henüz inceleme şansı bulamadıysanız buradaki haberimize göz atabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10684 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, ford ve
3 etiket daha bronco raptor SUV
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim