Anlık Bildirim

Konsolda PS5'e özel olan Forspoken, şu ana kadarki en kaliteli görselliği sunmayı hedefliyor

Daha öncesinde Project Athia olarak bilinen Forspoken'un geliştirici stüdyosunun başkanı, Forspoken ile şu ana kadar açık dünya oyunlarındaki en yüksek görsel kaliteyi hedeflediklerini söyledi.

Forspoken, en kaliteli görselliği hedefliyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Square Enix'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Luminous Productions'ın yaptığı açık dünya rol yapma oyunu Forspoken için iddialı bir açıklama geldi.

AMD'nin yeni FidelityFX Super Resolution teknolojisinin lansmanında Forspoken'ın geliştirici stüdyosu Luminous Productions'ın stüdyo başkanı ve genel müdürü Takeshi Aramaki, oyun ile ilgili iddialı bir açıklamada bulundu. Takeshi Aramaki, "Forspoken ile şu ana kadar bir açık dünya oyununda görülmüş en yüksek görsel kaliteyi hedefliyoruz." dedi. 

Forspoken çıkışında AMD'nin yeni teknolojisi FidelityFX Super Resolution'ın destekleneceğini ve bu sayede oyunun 4K'da 60 FPS çalışabileceğini de ekledi. Luminous Productions daha öncesinde de Forspoken'ın PlayStation 5'in gücünü sonuna kadar kullanacağını ve oyunculara daha önce hiç yaşamadıkları bir deneyim yaşatacağını vaat etmişti.

Oyun 2022 yılında PlayStation 5 ve PC için çıkış yapacak. Oyun her iki platform için de aynı anda geliştiriliyor. Oyunu paylaşılan görsellerini aşağıda bulabilirsiniz.

Forspoken'dan İlk Görseller

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim