Anlık Bildirim

AMD FSR 3 iki oyun için çıkışını yapıyor

AMD’nin beklenen FSR 3’ü nihayet oyunlara geliyor. Doğrudan firma yetkilisi tarafından yapılan açıklamada bugün itibariyle FSR 3’ün iki oyun için çıkış yapacağı duyuruldu.
AMD FSR 3 iki oyun için çıkışını yapıyor Tam Boyutta Gör
AMD, RDNA 3 ekran kartlarıyla birlikte FSR 3’ün de duyurusunu yapmıştı. Ancak ilk kartların üzerinden neredeyse 10 ay geçti ve oyuncuların FSR 3 bekleyişi sürüyor. Daha doğrusu bu bekleyiş artık bitiyor diyebiliriz. Zira cuma günü yani bugün itibariyle FSR 3, bir güncelleme ile birlikte Forspoken ve Immortals of Aveum’a geliyor.

FSR 3 bekleyişi sona erdi

AMD FSR 3 iki oyun için çıkışını yapıyor Tam Boyutta Gör
AMD, aylar önce oyunculara FSR 2'ye göre 2 kata kadar performans artışı bekleme sözü vermişti ve daha sonra şirketin bu büyük performans artışını elde etmek için DLSS 3 teknolojine benzer bir şekilde şekilde kare enterpolasyonu kullanacağını öğrenmiştik. Geçtiğimiz haftalarda Radeon RX 7800 XT ve RX 7700 XT tanıtılırken sergilenen demolarda FSR 3’ün bu iddiaları gerçekleştirdiğini de gördük.

Şimdi ise bu iddiaları gerçek oyunlarda test etme dönemi başlıyor. Gamescom'daki Gaming Festival 2023 etkinliği sırasında şirket, FSR 3'ü destekleyen ilk oyunların Forspoken ve Immortals of Aveum olacağını açıklamıştı ve şimdi, AMD baş oyun mimarı Frank Azor, dün yaptığı açıklamada bu iki oyun için geri sayımın bittiğini söyledi.

Ancak bu iki yapım FSR 33 için sadece başlangıç. Önümüzdeki dönemlerde teknolojinin aşağıdaki yapımlara geleceği de açıklandı:

  • Avatar Frontiers of Pandora
  • Cyberpunk 2077
  • Warhammer 40K: Space Marine II
  • Frostpunk 2
  • ADERS
  • SQUAD
  • Starship Troopers İmha
  • Black Myth WUKONG
  • Crimson Desert
  • Like A Dragon Sonsuz Zenginlik

AMD ayrıca FSR 3'ün Unreal Engine 5 için bir eklenti olarak sunulacağını ve oyun topluluğu arasında benimsenme oranını daha da artıracağını doğruladı. FSR 3'ün en iyi yanı, AMD'nin kendi ekran kartları da dahil olmak üzere tüm üretici kartlarıyla (Nvidia ve Intel) uyumlu olması. Teknoloji aynı zamanda konsollarla da uyumlu olacak. FSR 3, Radeon RX 5700 ile RTX 20 serisi dahil olmak üzere geniş bir yelpazeyi destekliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9765 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
forspoken, Immortals of Aveum ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim