Anlık Bildirim

Forza Horizon 5'in çok oyunculu modundan 50 dakikalık oynanış videosu geldi

Geçtiğimiz aylarda E3 esnasında uyurulan Forza Horizon serisinin yeni oyunu Forza Horizon 5'ten 50 dakikalık oynanış videosu geldi. Video çok oyunculu moda odaklanıyor.

Forza Horizon 5'ten 50 dakikalık oynanış videosu paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Xbox Game Studios'n yaptığı, geliştiriciliğini ise Playground Games'in yaptığı yarış oyunu serisi Forza Horizon'ın yeni oyunu Forza Horizon 5'ten yeni bir video geldi.

Paylaşılan video Forza Horizon 5'in çok oyunculu modundan. Videoda yalnızca oynanış videosu değil, geliştiricilerin oyun hakkındaki bazı açıklamalarını da bulabilirsiniz. Oyun görsel açıdan gerçekten muazzam duruyor ve online taraf da çeşitli mini oyunlarla bir hayli doldurulmuş gibi duruyor. 

Forza Horizon 5, 9 Kasım 2021'de Xbox Series ve PC için çıkış yapacak. Oyunun ayrıca ilk günden Xbox Game Pass'e dahil olacak. Bahsi geçen videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

Forza Horizon 5 Çok Oyunculu Oynanış Videosu

Bu, Sosyal bir Açık Dünya
Diğer oyuncularla takım oluşturun. Sizi ve arkadaşlarınızı aksiyonun içine çeken ve menüler, yükleme ekranları veya lobiler olmadan eğlenmenizi sağlayan keyifli, üst düzey mücadelelerden oluşan ve ardı ardına devam eden eğlenceli bir serinin tadını çıkarmak için Horizon Arcade'e girin. Horizon Açık'ta ve Turlarda yeni arkadaşlar edinin, yeni topluluk hediye paylaşımıyla yaratıcılığınızla oluşturduğunuz eserlerinizi paylaşın.

Bu, Sizin Açık Dünyanız
Özel yarışlar, mücadeleler, gösteriler ve tamamen yepyeni oyun modları yaratmak da dâhil olmak üzere, güçlü, yeni EventLab oyun araç setiyle kendi eğlence anlayışınıza hitap eden eserler oluşturun. Açılır tavanları açma ve kapama imkânı, fren kaliperlerini boyama ve daha fazlasını içeren yeni seçeneklerle araçlarınızı her zamankinden daha çeşitli şekillerde özelleştirin. Toplulukla, oluşturduğunuz özel eserleri paylaşmak için yeni Hediye Paketleri özelliğini kullanın.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim