Anlık Bildirim

Fujifilm XT-3 aynasız kamera duyuruldu

Fujifilm XT-2 aynasız kamerasını beğenenler için çok daha hızlı ve çok daha güçlü Fujifilm XT-3 geldi. Aynasız Fujifilm XT-3 özellikleri ve fiyatını haberimizde bulabilirsiniz.

Fujifilm’in beğenilen aynasız kamerası XT-2 yenilendi. Fujifilm XT-3 aynasız kamera, tasarımı aynen korurken dördüncü nesil sensörü ve görüntü işlemcisi ile çıtayı daha da yukarı çekiyor.

Fujifilm XT-3 özellikleri ve fiyatı

Fujifilm XT-3 modelinde 26.1MP çözünürlüğünde X-Trans CMOS 4 sensör yer alıyor. Yeni sensör yüksek çözünürlüklü resimler için faz algılamalı odaklama sunan ilk BSI APS-C sensör ünvanını alıyor. Kameranın otomatik odaklama sistemi tüm karede 2.16 milyon faz algılama pikseli kullanıyor. Hem fotoğraf hem de video kaydederken yüz algılama ve göz algılama yapılabiliyor.

X-Processor 4 görüntü işlemcisi 4 çekirdekli ve mevcut X serisi modellere göre 3 kat daha hızlı işlem kapasitesi sunuyor. 4K/60p 10-bit video kaydını SD karta 200Mbps üzerinden 4:2:0 ile yapabilirken simültane olarak HDMI üzerinden de 4:2:2 ile çıkış verebiliyor.

Tam çözünürlükte saniyede 11 kare sıralı çekim yapabilen kamera ISO 160 - 12,800 hassasiyetini 80-51200 aralığına kadar da çekebiliyor. Sensörün artan hızı, hızlı hareket eden nesnelerde kararma olmadan daha akıcı çekim sağlıyor.

3 inçlik 1.04 milyon noktalı dokunmatik ekran yanında 0.5 inçlik 3.69 milyon noktalı OLED vizöre yer veriliyor. Yeni bir spor modu hızlı hareket eden nesnelerde deklanşör butonu yarım basılsa bile çekim yapılmasını sağlıyor. Tek şarj ile 400 civarı çekim yapabilmek mümkün. Fujifilm XT-3 modeli 8499TL fiyat etiketine sahip.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim