Anlık Bildirim

Taşınabilir Xiaomi WalkingPad koşu bandı satışa çıkıyor

Dışarıda spor yapmaya zamanı yetmeyenler için iç mekân antrenman aletleri ilgi görüyor. Xiaomi de bu sektörde pay alabilmek için farklı ürünler geliştiriyor.

Yenilikçi ürünlerle pek çok sektörde başarı kovalayan Xiaomi’nin yeni ürünü katlanabilir bir koşu bandı oldu. Xiaomi WalkingPad kitle fonlama platformlarında destek arayacak.

Xiaomi WalkingPad özellikleri ve fiyatı

Sadece 12.9cm kalınlığında olan koşu bandı katlandığı zaman 0.44 metrekare alan kaplıyor. 28Kg ağırlığı ile her yere götüremeyebilirsiniz ancak ev içerisinde katlayıp kaldırmak için ideal.

Bir tutunma aparatının olmadığı koşu bandının hızı bağımsız uygulama ile kontrol ediliyor. Hız ise 0.5 Km/s değerinden 6Km/s değerine kadar değişebiliyor. Bandın taşıma kapasitesi ise 110Kg.

Koşu bandında bazı akıllı özellikler de mevcut. Otomatik mod kullanıcının yürüyüş hızını tespit ederek bandın hızını da buna göre ayarlıyor. Ayrıca aşırı yük koruması, uyku modu ve yeni başlayanlar için yardım modu da yer alıyor. LED aydınlatma ise hedef başarımlarını kullanıcıya bildiriyor.

Xiaomi WalkingPad gelecek ay 499$ fiyat etiketi ile Kickstarter üzerinden ön siparişe açılacak. Kasım ayında ise Amazon üzerinden 599$ fiyat etiketi ile satılacak. Sadece Çin için WalkingPad Mini Treadmill adında 90Kg kapasiteli bir versiyon da mevcut ve fiyatı 248$.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim