Anlık Bildirim

Microsoft, Windows 11 için Fotoğraflar uygulamasını güncelliyor: İşte yenilenen tasarım

Microsoft, işletim sisteminin yeni güncellemesiyle birlikte gelecek olan Fotoğraflar uygulamasının yenilenen tasarımını paylaştı. Uygulama, Windows 11 beta kullanıcılarına sunulmaya başlandı.

Yeniden tasarlanan Fotoğraflar uygulaması, Windows 11 ile gelecek Tam Boyutta Gör

Microsoft, 5 Ekim'de Windows 11'i piyasaya sürmeden önce, işletim sisteminin yeni sürümünde yer alacak yeniden tasarlanan Fotoğraflar uygulamasını ortaya koydu.  Yenilenmiş bir kullanıcı arayüzüyle sunulacak olan uygulama, fotoğraf düzenlemelerini daha hızlı ve daha kolay bir hale getirecek.

Üçüncü taraf düzenleyici entegrasyonu geliyor

Bu ayın ilk günlerinde Microsoft Ürün Direktörü Panos Panay, paylaştığı bir video ile Fotoğraflar uygulamasında gerçekleştirilecek değişikliklere ilk bakışı sunmuştu. Microsoft tarafından paylaşılan yeni bir blog gönderisi, uygulamanın yenilenen tasarımına dair detayları sergiliyor.

Fotoğraflar uygulaması, Windows 11 ile güncelleniyor Tam Boyutta Gör

Windows 11'in yeni görsel tasarımıyla uyumlu olacak şekilde güncellenecek Fotoğraflar uygulaması, görüntülenen fotoğrafın alt kısmında, yer aldığı klasördeki diğer fotoğraflar arasında gezinmeyi kolaylaştıracak bir 'film şeridine' sahip olacak. Aynı zamanda film şeridinden seçilecek birden fazla fotoğraf da 'çoklu görünüm' ile görüntülenebilecek.

Hem fotoğraf düzenleme araç çubuğunu hem de film şeridini açmak ya da kapatmak için fotoğraf görüntüleyiciye tıklamak gerekiyor.

Windows 11 ile Fotoğraflar uygulaması yeniden tasarlanıyor Tam Boyutta Gör

Güncellenen fotoğraf düzenleme araç çubuğu ile Microsoft, üçüncü taraf fotoğraf düzenleyicilere hızlı erişim için entegrasyon sağlıyor. Adobe Photoshop Elements, Affinity Photo ve Corel PaintShip Pro entegrasyona sahip düzenleyiciler arasında yer alıyor.

Güncel tasarımıyla Fotoğraflar uygulaması, Windows Insider programındaki kullanıcılara sunulmaya başlandı.

Kaynakça https://www.theverge.com/2021/9/17/22679132/microsoft-windows-11-new-photos-app-design-features https://blogs.windows.com/windows-insider/2021/09/16/redesigned-photos-app-for-windows-11-begins-rolling-out-to-windows-insiders/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9521 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
windows 11, Adobe Photoshop Elements ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim