Anlık Bildirim

Clubhouse, yeni bir sohbet davet sistemi geliştiriyor: Waves

Sesli sohbet platformu Clubhouse, kullanıcıların daha hızlı etkileşime girmelerine olanak tanıyacak yeni bir özelliği test ediyor. Waves özelliğiyle arkadaşlarınızı sohbete davet edebileceksiniz.

Clubhouse'a Waves özelliği geliyor Tam Boyutta Gör

Popüler sesli sohbet uygulaması Clubhouse, insanları sesli odalara davet etmenin yeni bir yolu üzerinde çalışıyor. Keşfedilen bilgilere göre platform, arkadaşlarınızı sohbete davet etmek için el sallamanıza olanak tanıyacak.

Clubhouse'da artık daha hızlı sosyalleşilebilecek

Yaptığı tersine mühendislik çalışmalarıyla bilinen Jane Manchun Wong, Clubhouse'un geliştirme aşamasında olduğu yeni bir özelliği ortaya koydu. "Waves" adındaki yeni özellik sayesinde kullanıcılar, uygulamanın logosunda yer alan el ile aynı olacak şekilde bir düğme aracılığıyla arkadaşlarını bir sohbete davet etmek için el sallayabilecek.

El sallama hareketi gönderilen kişi yanıt verirse otomatik olarak bir ses odası oluşturulacak. Yeni özellik sayesinde platform, kullanıcıların daha hızlı bir şekilde sosyalleşebilmesine olanak tanımak istiyor.

Waves özelliğinin Clubhouse'da ne zaman kullanılabilir olacağına dair kesin bir tarih bulunmuyor ancak bazı beta kullanıcılarına sunulmuş durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim