Anlık Bildirim

Fringe yapımcısından X-Files benzeri bilim kurgu dizisi geliyor: Debris

Dünyanın en popüler dizilerinden biri olan X-Files'a fazlasıyla benzeyen bilim kurgu-gizem dizisi Debris, yarın başlıyor. İlk bölümün 15 dakikasını haberimizde bulabilirsiniz.

Fringe yapımcısından X-Files benzeri bilim kurgu dizisi geliyor: Debris Tam Boyutta Gör

Dünyanın en popüler ve en sevilen dizilerinden biri olan X-Files'ı izleyenler olarak eğer X-Files açlığı çekiyorsanız alternatif olabilacek bir dizi geliyor: Debris.

Universal Television, Frequency Films ve Legendary Television önderliğinde geliştirilen bu yeni NBC dizisi Debris'in yaratıcılığını Fringe dizisinin yapımcısı ve yazarı olan J.H. Wyman üstleniyor. Debris isimli dizinin konusu ise şöyle:" Bir CIA ajanı ve bir MI6 ajanı, insanlar üzerinde enteresan etkileri olan bir uzay aracını incelemek için birlikte çalışır."

Dizi yarın, yani 1 Mart'ta ilk bölümü ile yayın hayatına başlayacak. Dizinin bölümleri haftalık olarak yayınlanacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Jonathan Tucker, Riann Steele, Thomas Cadrot, Armin Karame, Tyrone Benskin ve Jennifer Copping gibi isimler bulunuyor.

Son olarak geçtiğimiz gün IGN tarafından dizinin ilk bölümünün ilk 15 dakikası paylaşıldı. Eğer bir fikir edinmek isterseniz dizinin ilk 15 dakikasını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18439 kez okundu.
21 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
debris, fringe benzer ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim