Anlık Bildirim

Söylentiye göre Bloodborne geliştiricisi PlayStation için yeni bir özel oyun geliştiriyor

Son çıkan söylentilere göre Dark Souls, Bloodborne ve Elden Ring gibi oyunların geliştiricisi olan FromSoftware, PlayStation için yeni bir özel oyun geliştiriyor.

FromSoftware'den yeni PlayStation özel oyunu gelebilir Tam Boyutta Gör

Yayınladığı özel oyunlar ile büyük bir kitleye sahip olan PlayStation, birçok birinci parti stüdyoya sahip olduğu gibi çeşitli üçüncü parti stüdyolarla da özel oyunlar için anlaşmalar yapabiliyor. Bu stüdyoların arasında da FromSoftware'i sayabiliriz. Daha öncesinde PlayStation için özel olarak Bloodborne'u geliştiren stüdyodan bir yeni oyun daha görebiliriz.

FromSoftware'den Bir Özel Oyun Daha Gelebilir

Soulslike türünün yaratıcısı olan FromSoftware, bildiğiniz üzere şu anda Elden Ring isimli bir oyun üzerinde çalışıyor. Ancak geçtiğimiz günlerde Real Deal Xbox Podcast'inde çıkan söylentiye göre stüdyo PlayStation 5 için yeni bir özel oyun yapmaya hazırlanıyor. Ne yazık ki proje hakkında hiçbir detay yok.

Söylentiyi destekleyecek pek fazla şey de yok ancak Xbox Era'dan Nick bu söylentileri onayladı. Şu an için projenin Bloodborne 2 olmayacağı da söyleniyor. Tekrar belirtmekte fayda var şu an için bu haber yalnızca söylentiden ibaret. PlayStation 5 döneminin özel oyun anlamında daha yoğun geçeceği Sony tarafından açıklanmıştı. Bu yüzden bu nesilde de FromSoftware'den yeni bir özel oyun görmek çok da şaşırtıcı olmaz.

FromSoftware'in şu anda geliştirme aşamasında olan oyunu Elden Ring ise 21 Ocak 2022'de PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X|S için çıkış yapacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim