Anlık Bildirim

FTX borsası Türkiye’ye geliyor

Dünyanın en büyük borsalarından FTX ülkemizdeki potansiyele daha fazla uzak kalamadı ve yerel bir yapılanma için düğmeye bastı. Çok yakında FTX TR borsası kullanıma açılacak.

FTX Türkiye Tam Boyutta Gör

Kripto paraların benimsenmesi ve yatırım yapılması konusunda Avrupa lideri haline gelen Türkiye dev borsaların ilgisini çekiyor. Binance’den sonra bir dev kripto para borsası daha Türkiye’ye branş açmaya hazırlanıyor. 

FTX TR geliyor

FTX borsası ABD tabanlı ve günlük 3.8 milyar dolarlık hacmi var. Hacim açısından on birinci olsa da borsa puanı açısından Coinmarketcap üzerinde üçüncü sırada yer alıyor. Haftalık ziyaret açısından ise ikinci sırada yer alıyor. 

FTX borsası FTX TR adıyla kısa süre önce Twitter üzerinde hesap açan ünlü borsa dün itibariyle müjdeli haberi verdi. Merhaba Türkiye sloganını kullanan borsa yakında ülkemizde resmi olarak faaliyete başlayacağının müjdesini verdi. 

Borsa FTXTR.com olarak alan adını açmış ancak şimdilik bir yapı yüklenmemiş. Twitter üzerinde takipçilere hangi işlem çiftlerinin borsada yer almasını istedikleri soruluyor. Global versiyonda 260 farklı coin sunan FTX TR muhtemelen geniş bir yelpaze ile başlayacaktır. Açılışta ne tür cazip kampanyalar olacak merak konusu. 


 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim