Anlık Bildirim

Genesis, kripto ticaret hizmetlerini sonlandırdı

Genesis, müşterilerine gönderdiği e-postada dijital varlık türevleri trade işlemlerini durdurduğunu açıkladı. FTX'in çöküşünden etkilenen şirket, kripto ticaret hizmetini sonlandırıyor.
Genesis, kripto ticaret hizmetlerini sonlandırdı Tam Boyutta Gör
Daha önce kripto spot alım satım hizmetlerini ticari nedenlerle kaldıracağını açıklayan Genesis, bu kez kripto ticaret hizmetlerinin sonlandırılacağını duyurdu. Genesis'ın GGCI aracılığıyla dijital varlık türev trade işlemlerini durdurması sürpriz bir gelişme olmadı. Şirket, kısa bir süre önce Genesis Global Trading'in over-the-counter platformunun faaliyetlerini 5 Eylül'de sonlandırdığını açıklamıştı. 

Digital Currency Group’un (DCG) bir yan kuruluşu olan kripto kredi şirketi Genesis, İngiliz Virgin Adaları birimi aracılığıyla kripto varlıklar için spot ve türev ticareti sunmayı bırakacak.

Genesis, FTX'in yaşadığı çöküşten en çok etkilenen şirketler arasında yer aldı. DCG'nin bir iştiraki olan şirket, Gemini borsasıyla yaşadığı kriz sebebiyle birçok kez gündeme geldi. Genesis, Gemini Earn programına dahil olan müşterilerin fonlarını geri ödeyemediği için Winklevoss kardeşlerin büyük tepkisiyle karşı karşıya kalmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim