Anlık Bildirim

G.SKILL hız odaklı yeni DDR5 belleğini duyurdu

Tayvanlı performans uzmanı G.SKILL, yeni Trident Z5 bellek modelinde DDR5-6800MHz veri aktarım performansına ulaşarak oyuncular için önemli bir avantaj sunuyor. 

G.SKILL Trident Z5 tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Yeni nesil DDR5 bellek üretiminde yetersizlikler yaşansa da üreticiler birbiri ardına iddialı modeller tanıtmaya devam ediyor. Tayvanlı G.SKILL iddialı bir performansa sahip yeni DDR5 belleğini duyurdu.

G.SKILL Trident Z5 bellek

Genişletilmiş veri kanalları sayesinde daha yüksek hızlara ve daha iyi enerji verimliliğine imza atan DDR5 bellekler daha ilk aylarında rekorlar kırmaya başladı. G.SKILL tam 6800MHz hızına ulaştı. 

G.SKILL Trident Z5 serisi altına konumlanacak yeni bellek ürünü oyuncular ve profesyoneller için hız sınırlarını zorluyor. On ikinci nesil Intel işlemciler ve Z690 çipseti ile uyumlu olan bellek şimdilik 2x16GB setleri halinde satılacak. 

Intel XMP 3.0 teknolojisine uyumluluk ile oldukça kolay bir şekilde hız aşırtılabilen bellekler ayrıca destekli anakartlarda BIOS üzerinden iki özelleştirilebilir profil de saklayabiliyor. G.SKILL Trident Z5 DDR5-6800 için henüz bir fiyat açıklanmadı. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim