Anlık Bildirim

Galaxy S21 serisi için Android 12 güncellemesi yayınlandı

Samsung’un 2021 yılı için amiral gemi serisi olan Galaxy S21 ailesi, Android 12 güncellemesine kavuşmaya başladı. Güncelleme One UI 4.0 ile birçok yenilik getiriyor.

Galaxy S21 One UI 4 Tam Boyutta Gör

Android 12’nin çıkışından kısa bir süre sonra Samsung, ilk cihazları için Android 12 güncellemesini yayınlamaya başladı. Samsung’un 2021 yılının ilk yarısı için hazırladığı amiral gemi serisi Galaxy S21 ailesi, küresel çapta Android 12 tabanlı One UI 4.0 güncellemesini almaya başladı.

Önümüzdeki aylarda birçok Samsung cihazı Android 12’ye kavuşacak

Samsung’un Galaxy S21 serisi için yayınladığı Android 12 güncellemesi, firma için daha başlangıç. Önümüzdeki aylarda Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3, Note 20 serisi, S20 serisi ve daha birçok cihazın One UI 4.0 güncellemesine kavuşması bekleniyor.

One UI 4.0, Galaxy cihazlara birçok yenilik getiriyor. Özellikle Material You isimli yeni tasarım dili, dinamik renk temaları ve yeni gizlilik özellikleri içeren güncelleme yavaş yavaş her S21 kullanıcısına gelecek. Eğer güncellemeyi göremiyorsanız, biraz daha beklemeniz gerekebilir ancak önümüzdeki günlerde gelecektir.

Kaynakça https://www.sammobile.com/news/galaxy-s21-series-one-ui-4-0-update-rolling-out-globally/ https://www.hdblog.it/smartphone/articoli/n545888/samsung-galaxy-s21-one-ui-4-beta-3-android-12/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim