Anlık Bildirim

Galaxy S22 Ultra, sinematografi özellikleri ve daha iyi video kararlılığı ile geliyor

Note serisini geride bırakarak kalemli tasarımı Ultra modellerine getiren Samsung, Galaxy S22 Ultra'da video kararlılığını arttıracak ve gelişmiş sinematografi özellikleri sunacak.

Galaxy S22 Ultra, video özellikleri ile şaşırtacak Tam Boyutta Gör

S21 serisi ile beraber kalemli tasarıma sahip Note modelini geride bırakan Samsung, yakında duyurulması beklenen S22 serisinde büyük geliştirmeler sunacak. Yeni ailenin tepe modeli olacak S22 Ultra hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

OIS kararlılığı ile öne çıkabilir

Çıkmamış ürünler hakkında doğru sızıntılar vermesi ile bilinen Ahmed Qwaider Twitter kullanıcısı, S22 Ultra’nın video kararlılığında yüzde 58 daha verimli olacağını ve Wide Shift OIS desteği ile S21 Ultra modeline kıyasla sarsıntıları dört kat daha fazla azaltacağını dile getirdi.

Samsung’un sinematografi özellikleri için de geliştirmeler sunacağını açıklayan Twitter kullanıcısı, HDR desteğinin yerine geçecek Super HDR ve Super ISO Pro özellikleri ile renklerin daha gerçekçi olacağını ışık kalitesinin yükseleceğini söylüyor. 108MP birincil, 12MP ultra geniş, 10MP 10x periskop ve 10MP 3x telefoto kamerası ile gelecek S22 Ultra’nın kamera özellikleri ile sektörde fark yaratabileceğini söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim