Anlık Bildirim

Galaxy S23 FE için ilk görüntüler paylaşıldı: İşte tasarımı

Samsung Galaxy S23 FE için geri sayım başladı. Bugün, OnLeaks tarafından cihaza erken bir ön bakış fırsatı sunan render görüntüleri paylaşıldı. İşte Galaxy S23 FE tasarımı.
Galaxy S23 FE için ilk görüntüler paylaşıldı: İşte tasarımı Tam Boyutta Gör
Samsung Galaxy S23 sersinin bütçe modeli Galaxy S23 FE için beklentiler bir hayli artmış durumda. Öyle ki birçok söylenti, telefonun bu yılın yaz aylarında piyasaya çıkacağını yönünde. Şimdi yeni bir raporda, Galaxy S23 FE'nin tasarımı gösteren yeni render görüntüleri paylaşıldı. Peki Galaxy S23 FE nasıl görünecek? İşte tasarımı

Galaxy S23 FE için ilk görüntüler paylaşıldı

Galaxy S23 FE için paylaşılan render görüntülerine baktığımızda, cihazın arkada üçlü kamera kurulumu ve ön tarafta 6,4 inç boyutlarında düz bir ekrana sahip olduğunu görüyoruz. Açıkcası bu tasarımın Galaxy A54 veya Galaxy S23'ü andırdığını söyleyebiliriz. Bunun haricinde cihazın ses açma kısma ve güç tuşları sağ çerçevede bulunurken, beyaz renk seçeneğine vurgu yapıldığını görüyoruz. 

Galaxy S23 FE için ilk görüntüler paylaşıldı: İşte tasarımı Tam Boyutta Gör
Mevcut raporlara göre Galaxy S23 FE, satıldığı farklı bölgelere göre Exynos 2200 ve Snapdragon 8 Gen 1 işlemciler ile desteklenecek. Ön tarafta ise 120Hz yenileme hızı ve FullHD+ çözünürlük sunan 6,4 inç AMOLED ekrana yer verilecek. 

S23 FE'nin kamera kurulumu ise henüz netlik kazanmadı. Ancak kutusundan Android 14 destekli One UI 6.0, 6/8GB RAM ve 128/256GB depolama kapasitesi ile çıkması bekleniyor. Kaputun altında ise 25W hızlı şarj destekli 4.500mAh pil konumlandırılacak. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi Galaxy S23 FE'nin önümüzdeki Unpacked etkinliğinde vitrine çıkması bekleniyor. Bu nedenle önümüzdeki günlerde daha fazla detayın ortaya çıkacağını düşünüyoruz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9416 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, Galaxy S23 FE ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim