Anlık Bildirim

Galaxy S23 Ultra, iPhone 14 Pro Max'i geride bıraktı: İşte video

Akıllı telefon pazarının amiral gemisi cihazları Samsung Galaxy S23 Ultra, iPhone 14 Pro Max ve Pixel 7 Pro zorlayıcı testlerde karşı karşıya getirildi. İşte şaşırtıcı sonuçlar içeren video.
Galaxy S23 Ultra, iPhone 14 Pro Max'i geride bıraktı: İşte video Tam Boyutta Gör
Akıllı telefon pazarında yaşanan rekabet her geçen gün artıyor. Bu bağlamda özellikleri ve Türkiye fiyatıyla adından sıkça söz ettiren Samsung Galaxy S23 Ultra, rakipleri ile karşılaştırılmaya devam ediyor. Şimdi de yeni amiral gemisi, iPhone 14 Pro Max ve Pixel 7 Pro ile zorlayıcı testlerden geçirildi. Pil ömrü, oyun ve pil performansını içeren karşılaştırmada amiral gemisi telefonlar neler sunuyor? İşte sonuçlar

Galaxy S23 Ultra, iPhone 14 Pro Max ve Pixel 7 Pro ile karşılaştırıldı

Paylaşılan videoya baktığımızda Galaxy S23 Ultra, 4K video ve Aspalt 9 ile gerçekleştirilen eş zamanlı performans testini sorunsuz bir şekilde tamamlıyor. Ancak testin yarısında iPhone 14 Pro Max’in yavaşladığını ve kasma sorunlarının yaşandığını görüyoruz. Pixel 7 Pro’da ise, 21 dakikadan sonra termal sorunlar baş göstermeye başlıyor ve cihazın Wi-Fi bağlantısı kesiliyor.

Ayrıca iPhone 14 Pro Max’in 4:28, Pixel 7 Pro’nun 5:24, Galaxy S23 Ultra’nın ise 11:05’te parlaklığı düşürdüğünü görüyoruz. Galaxy S23 Ultra burada da açık ara galip geliyor diyebiliriz. Sıcaklıklara gelirsek, Galaxy S23 Ultra 47,4° ile en iyi sıcaklık okumasına sahip olurken, iPhone 14 Pro Max ve Pixel 7 Pro 49,5° ulaşıyor.

Pil tüketiminde ise farklı sonuçlar söz konusu. 30 dakikalık test sonrasında iPhone 14 Pro Max'in yüzde 93, Galaxy S23 Ultra'nın yüzde 90, Pixel 7 Pro'nun ise yüzde 88'lik pil kapasitesi bulunuyor. Genel olarak yüksek performans konusunda Galaxy S23 Ultra'nın başarılı bir iş çıkardığını söyleyebiliriz. Ancak pil tüketiminde Apple'ın liderliği bir süre daha devam edecek gibi gözüküyor. Peki siz bu konuda neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşmayı unutmayın.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20511 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy s23 ultra, iphone 14 pro max ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim