Anlık Bildirim

Galaxy Tab A4s detaylanıyor

8.39 inçlik bir ekrana sahip olan Galaxy Tab A4s modeli 4860mAh kapasiteli batarya ve 15W hızlı şarj ile geliyor. Model sertifika onaylarını tamamlamak üzere.

Galaxy Tab A4s detaylanıyor Tam Boyutta Gör

Samsung’un giriş seviyesinde tablet pazarı için hazırladığı Galaxy Tab A4s modeli sertifika yolculuğuna başlamış durumda. Bu sayede modele ait bazı teknik detaylar da gün yüzüne çıktı.

Galaxy Tab A4s özellikleri

SM-T307U olarak ortaya çıkan tablet modelinde 8.39 inçlik bir ekran olduğu ifade ediliyor. Ölçüleri ise 201.9mm x 124.4mm olarak belirlenmiş. 4860MAh kapasiteli batarya 15W hızlı şarj ile destekleniyor.

Bağlantı tarafında Bluetooth, WiFi AC, GPS, ANT+, LTE ve WCDMA gibi farklı versiyonlara göre ayrılacak seçenekler mevcut. İşletim sisteminin ise Android 9.0 Pie olduğu sertifikalardan anlaşılıyor.

Giriş seviyesine hitap ettiği için tablet modelinde 3GB/4GB RAM bellek ve 32GB/64GB tarzında konfigürasyonlar olabileceği tahmin ediliyor. Exynos yonga seti konusunda ise bir bilgi yok. Galaxy Tab A4s modeli en iyi ihtimalle Galaxy S20 lansmanında karşımıza çıkacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim