Anlık Bildirim

Samsung onayladı: Galaxy Unpacked etkinliği Güney Kore'de gerçekleşecek

Samsung, bir sonraki Galaxy Unpacked 2023 etkinliğinin Güney Kore'de düzenleneceğini onayladı. Etkinlikte Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5 gibi Samsung'un en yeni cihazlarının tanıtılması bekleniyor.
Galaxy Unpacked etkinliği Güney Kore'de gerçekleşecek
Teknoloji devi Samsung, şimdilerde yeni katlanabilir cihazları Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5'i tanıtmaya hazırlanıyor. Yakın bir zamanda gerçekleşmesi beklenen Galaxy Unpacked 2023 etkinliğinde ise Samsung'un bu yeni katlanabilir cihazlarını tanıtması bekleniyor. 

Samsung DX'in Küresel Pazarlama Merkezi Başkanı Lee Young-hee'nin yaptığı açıklamaya göre Galaxy Unpacked etkinliği, Güney Kore'nin Seul kentinde düzenlenecek. Lee Young-hee, Galaxy Unpacked etkinliğinin tarihini açıklamadı. Ancak önceki sızıntılara göre etkinlik 26 Temmuz'da Seul, Gangnam-Gu'daki COEX'te gerçekleşegerçekleşebilir.

İşte Galaxy Unpacked 2023 etkinliğinde tanıtılması beklenen cihazlar:

Galaxy Unpacked etkinliği Güney Kore'de gerçekleşecek Tam Boyutta Gör
Samsung'un bu Unpacked etkinliğinde Galaxy Watch 6 serisi ile birlikte yeni katlanabilir cihazları Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5'i tanıtması bekleniyor. Ayrıca şirketin bu etkinlikte yeni karma gerçeklik (MR) başlığını tanıtması da bekleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim