Anlık Bildirim

Galaxy Z Fold 4 Astrofotoğrafçılık moduna kavuştu!

Samsung, kamera deneyimi söz konusu olduğunda cihazlara yeni yetenekler kazandırmaya devam ediyor. Şimdi de Galaxy S22 ile tanıtılan Astrofotoğrafçılık modu Galaxy Z Fold 4 için kullanıma sunuldu.
Galaxy Z Fold 4 Astrofotoğrafçılık moduna kavuştu! Tam Boyutta Gör
Güncelleme desteği konusunda elini hızlandıran Samsung, Galaxy S22 serisi ile popüler olan Astrofotoğrafçılık (uzay fotoğrafçılığı) modunu daha fazla cihaza ulaştırmaya devam ediyor. Bu bağlamda kısa süre önce Galaxy S21 serisi cihazlarda erişime açılan yeni özellik, şimdi de Galaxy Z Fold 4 için kullanıma sunuldu.

Galaxy Z Fold 4 Astrofotoğrafçılık moduna kavuştu

Bildirilenlere göre Expert RAW uygulamasının en son sürümü ''2.0.09.1'', Galaxy Z Fold 4'e astrofotoğrafçılık desteği getiriyor. An itibariyle yeni güncelleme, Google Play Store'da erişime açılmış durumda. Bununla birlikte kullanıcılar, en son sürüm yüklendikten sonra, uygulamanın sağ üst köşesinden astrofotografi moduna erişilebilirler. 

Galaxy Z Fold 4 Astrofotoğrafçılık moduna kavuştu! Tam Boyutta Gör
Ufak bir hatırlatma ile Astrofotoğrafçılık modu, yıldızların ve takımyıldızların uzun pozlamalı fotoğraflarına ek olarak kullanıcıların bu yıldızların yerlerini belirlemelerine olanak tanıyor. Ancak görüntü kalitesinin çevredeki ışık kirliliğine ve gökyüzünün ne kadar açık olduğuna bağlı olarak değişeceğini hatırlatalım. 

Kısa süre önce yapılan duyuruda Samsung, Astrofotografi modunun Galaxy S20 serisi, Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra dahil olmak üzere eski amiral gemisi cihazlarına ve tüm Galaxy Z Fold nesillerine geleceğini onayladı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim