Anlık Bildirim

Galaxy S21 serisine Astrofotoğrafçılık modu eklendi

Samsung’un 2021 yılında tanıttığı Galaxy S21 serisi, güncelleme almaya devam ediyor. Samsung’un yeni yayınladığı güncelleme ile bu cihazlar, astrofotoğrafçılık desteği kazandı.
Galaxy S21 serisine yeni bir kamera özelliği eklendi Tam Boyutta Gör
Güncelleme desteği ile Android dünyasına örnek olmaya devam eden Samsung, geçmiş nesil cihazlarına yeni özellikler eklemeye de devam ediyor. 2021’in sevilen serisi Galaxy S21, firmanın yeni güncellemesi ile uzun süredir beklenen bir özelliğe kavuştu.

Expert RAW uygulaması gerekli

Samsung’un Galaxy S21 serisi için yayınladığı yeni güncelleme, Expert RAW uygulamasına astrofotoğrafçılık desteği getiriyor. Bunun dışında kamera ve galeri uygulamalarına iyileştirmeler getiren güncelleme 1GB boyutunda ve Nisan 2023 güvenlik yamasını da içeriyor.

Galaxy S21 serisine yeni bir kamera özelliği eklendi Tam Boyutta Gör
Astrofotoğrafçılık modu ile kullanıcılar, 10 dakikalık bir pozlama süresi ile gökyüzünün detaylı fotoğraflarını çekebilecek. Uygun ortamlarda binlerce yıldızı ve Samanyolu Galaksisinin sarmallarını yakalayabilecek bu özellik, Galaxy S21 serisi için heyecanla beklenen bir özellikti. Bu modu denemek isteyen bir Galaxy S21 sahibiyseniz, cihazını güncellemeniz ve Expert RAW uygulamasını indirmeniz gerekiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim