Anlık Bildirim

GeForce GT 730 kurtarıcı mı olacak?

Ekran kartı kıtlığı yaşandığı şu dönemde üreticilerden akla hayale gelmedik modeller sahneye çıkmaya başladı. 8 yıl öncesinin kartı GeForce GT 730 kendisine şans arıyor.

GeForce GT 730 kendisini hatırlattı Tam Boyutta Gör

Küresel çip krizi bit pazarına adeta nur yağdırıyor. Birkaç yıl öncesine ait tozlu raflardaki grafik mimarileri yavaş yavaş sahaya inmeye başladı. MSI emektar GeForce GT 730 ekran kartına yeniden görev veriyor.

GeForce GT 730 sahada

Nvidia’nın GeForce R470 sürücüsü ile desteğini tamamen keseceği Kepler mimarisini temel alan GeForce GT 730 ekran kartı şansını ikinci kez denemek niyetinde. Kart kıtlığının yaşandığı ve fiyatların fırladığı bu dönemde halen bir şansı olabilir. 

384 CUDA çekirdeği olan ekran kartı 902MHz turbo hız, 2GB DDR3 1600MHz bellek ve 64-bit veri yolu ile geliyor. Düşük profilli olduğu için pasif soğutmaya sahip. Tek bir PCIe 2.0 bağlantısı ile gücünü de karşılayabiliyor. 

HDMI 1.4, D-sub portu gibi çıkışları olan kart 23W enerji tüketiyor. Firma 300W güç kaynağı tavsiyesi yapıyor. ABD’de kartın fiyatı 78$ iken Japonya’da 41$ olacak. Çok düşük bir fiyat diyemeyiz ancak yoklukta işe yarayabilir. Özellikle Intel veya Ryzen işlemcilerin yanında bir dahili grafik birimi tarzında düşünülebilir. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19557 kez okundu.
34 kişi, toplam 40 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
GeForce GT 730, msi ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim